Partnerovereenkomst TGF en DRT Vloeren

Partnerovereenkomst TGF en DRT Vloeren

DATUM

23 november 2023

DELEN

Partnerschap TGF en DRT

TGF x DRT. Met veel plezier en genoegen kondigen we onze duurzame partnerovereenkomst aan met DRT Vloeren. DRT zal vanuit hun prachtige showrooms in Den Bosch en Oss ons duurzaam recycled terrazzo vloerenconcept adviseren en verkopen. Hiermee leveren ze een bijdrage aan onze missie: 1 miljoen kilo plastic een tweede leven geven in duurzame interieur oplossingen. We kijken enorm uit naar de samenwerking.

‘Deze strategische samenwerking met The Good Floor geeft ons een erg mooie en waardevolle aanvulling op onze huidige vloeren collectie en past perfect bij onze missie: Het leveren van vloeren voor de toekomst. En daarmee actief bij te dragen aan de missie van The Good Floor is voor ons een ‘no-brainer’! ‘ Aldus Andriette Dobbelsteen, owner DRT.

‘Voor ons is DRT de ideale partner omdat dit familiebedrijf in de wereld van naadloze vloerenoplossingen haar naam heeft gevestigd en bekend staan als: zeer kundig, betrouwbaar en klantvriendelijk. Daarnaast speelt duurzaamheid binnen hun bedrijf een steeds belangrijkere rol.’ – Mark R. Schothorst, oprichter TGF

Over DRT: Als specialist in naadloze vloeren sinds 1983, hecht DRT groot belang aan advies op maat. Ze luisteren zeer zorgvuldig naar de wensen van de klant en brengen zorgvuldig in kaart wat nodig is voor het realiseren van een vloerafwerking. Kijk voor meer info op: drtgietvloeren.nl .

The Good Floor is te bewonderen in de showroom van DRT in Den Bosch aan de Vughterstraat 280.