The Good Floor draagt met een doordachte en verantwoorde afwerkvloer een wezenlijke bijdrage aan het verminderen van CO2-uitstoot, uitstoot schadelijke stoffen en luchtvervuiling.

Onze vloeren zijn gemaakt van plastic afval en plantaardige oliën (PU); hoe meer vloeren we installeren, hoe meer plastic afval we verwerken en bovendien kopen we geen ‘virgin plastics’ in.

Zo dragen we bij aan een schoner milieu, het stopzetten van de opwarming van de aarde en aan het beperken van de uitstoot van toxische gassen, waardoor er een gezonder leef en luchtklimaat ontstaat.

In 2030 heeft The Good Floor

0 KG
plastic uit rivieren een nieuw leven gegeven in onze vloeroplossingen.

HET PROCES

Met The Good Floor hebben we een duurzame innovatie gedaan om de CO2-emissie te verlagen. Het verzamelde plastic afval uit de rivieren krijgt een tweede leven als grondstof voor gietvloeren, voor zowel particuliere als bedrijfsmatige toepassingen.

VERZAMELEN

Clear Rivers verzamelt afval met plasticvangers in rivieren

SCHOONMAKEN

Het verzamelde plastic word na een grondige wasbeurt met water en hooguit wat biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel, vermalen tot kleine deeltjes, die als basismateriaal dienen voor de gietvloeren van The Good Floor.

VERWERKEN

Met het schoongemaakt plastic maken wij mooie, duurzame gietvloeren van polyurethaan (PU).